Friday, 7 June 2013

Cuti-cuti Malaysia! Part 4 ~Mengenal alam sekitar lagi...

Dek sudah takda idea & masa yang tak mencukupi (abah & umi nye le) untuk berspent time sesama cuti sekolah ni, kami pun dengan sebulat suara pergilah mana-mana yang terdekat untuk mengisi masa yang ada bersama-sama. Kali ini kami pergi bersiar-siar di Tanjung Ketapang & tanjung-tanjung yang berhampiran - di Muar... ;)

Di Tanjung ketapang ni terdapat pemandangan yang berbeza dengan bentuk muka buminya yang bebakau dan yang paling tak kami jangka, 'nghupenyer' tempat tu terdapat 'penghuni-penghuni' yang sentiasa berbesar hati menyambut kedatangan tetamu...'Mereka' suka manusia-manusia singgah ke situ sebab mereka dapat makan free..hi3..sonok jugak berjumpa dengan dorang ni...;P


hak ni lain skit, tengok lah pada mulut nya> cacat barangkali atau sebab bercakaran sesama sendiri: tgh best makan kacang




rama-rama cantik

Tupai yang sedang enak bersantap








 seronok dapat makanan sampai kami nak balik pon dia nak ikut...ha3



Antara pemandangan yang salju mata memandang, ha3...salju le sangat


di Tanjung Emas



sampai ke malam~ singgah makan malam di jeti Muar: cantik kan pemandangan di malam hari?

No comments:

Post a Comment