Sunday, 14 June 2015

throwback Majlis Si Dia

Sekilas teringat majlis aqiqah si anak... dah lame kut , bulan mei yang lepas..baru la ni teringat. Majlis yang simple lagi santai tapi syukur berjalan jugak dengan lancar..Buat mana yang patut dan sederhana je.. tak segrand majlis anak artis. Asalkan niat aqiqah tu sampai.. Alhamdullillah..

Oleh kerana terlalu bz nak handle persiapan majlis,  umi & abah si baby memang tak dan nak mensnap gambar apetah lagi nak berpossing. Naseb ade gambar ihsan yang di wassap oleh mak sedare si baby..huhu . So, setakat ini je hasil tangkapan:


Sebelom tu, nak tayang dress kami hanak beranak: ditaja oleh Annakku & Bella Ammara, hi3

Dah tentu yang dikendong itu adalah  si empunya Majlis Aqiqahnya ;)
Kedua-dua yang menggendong itu tal lain tak bukan, umi & abah kesayangan dia

Satu-satunya wajah ceria pada mase tu... yang lain macam cuka.
Majlisnya malam, mata dah ngantok, tu yang dia moody kut

Semasa seisi ditepung tawar, jambul tak cukur sebab mmg dah tak berjambul,
masa ni dah 5 bulan, rambut dah siap dicukur masa usia seminggu lagi, tak tumbuh2..kikiki


sebelah tu lah pengasuh beliau, merangkap mak ngah dia


bersama sepupu sepapat beliau, akak & abam semua dah ZZZZ. Dia??
muka nak mintak buai...




Walaupun penat, muka dah macam-macam mimik, tapi sikitpun dia tak berdecit nak menangis maupun mengamuk...fuh, dia memang anak yang baik..tau-tau dia dah tidoq

Si sleeping beauty, setelah penat fotoshoot sane sini, malam itu malam dia..
fopula, ngalahkan retis...


luv u Zhufairah Dalysa...Moge jadi wanita solehah, menggembirakan abah & umi ..Berjaya dunia dan akhirat..aminnn

No comments:

Post a Comment