Sunday, 24 March 2013

outstation lagi...


 Dah nama pun kerja.  Oustation, pergi taklimat, kursus @ training dah menjadi rencah dalam skop kerja aku. Terbaru ni Di Hotel Grand Paragon, taklimat bersama SKMM membincangkan isu-isu hot & semasa berkaitan dengan kerja... Taklimatnya hanyalah sehari tapi penatnya membawa ke 3 hari penatnya..tak habis-habis letihnya... ditambah ujian & pancaroba yang menimpa-nimpa~eh ceh, biao bebeno je.. ..kikikiki kelakar, seram, terkujat pon ada...tapi aku anggap semua tu pengalaman....;P byk peristiwa yang tak mungkin aku lupakan seumur hidup...ha3...

seisi soal jawab


kengkawan seangkatan yang seboria

muka yang dah kepenatan

kenkawan seangkatan seboria 2

senyum dalam kusyuk

Taklimat di hotel Grand Paragon, JB
Credit to : Hasbullah Mohamed @ Bullet aka  terror bullx 666 (terbelit lidah, pnjg bebeno name glamer nye)..diatas semua gambar-gambar diatas...tqvm ;)





4 comments: