Wednesday, 3 April 2013

tak mau ketinggalan untuk tampil sihat, gebu & berseri :P



Aura white yang baru sampai semalam bersama 7 lagi free gift ( 1 bekas shaker, 1 keping masker yang best  & 5 jenis sabun untuk menjadikan kulit, gebu, licin & cantik~cewah)


waa...makin galak lah aku sekarang nak 'menerai' semua bende yang asal boleh jadi nmpk menarik lagi cantik....hu3..biasalah naluri seorang wanita...haruslah sinonim dengan cantik, lawa & berseri...kali ni aku baru nak berjinak-jinak nak try Aura White ( seperti dalam gambar). Produk ni sememnagnya dah femes kat fb & mahupun diluar sana...ramai jugak lah kaum hawa yang berebut-rebut nak beli & mana yang dah rasa kesan nya ada yang repeat order lagi...uish dashat tu...Papepon...aku baru je nak mula...mudah-mudahan dengan izinNya juga...& niat dihati yang baik ni( hi3) aku bertambah sihat lagi sejahtera & yang paling penting nampak sejuk je di mata encip suami...hu3..

kali ini aku takyah lah cerita panjang lebar pasal produk ni yang mana semua orang dah tau kan Aura white ni untuk apa?...sudah tentulah untuk kelihatan lebih cantik, berseri , gebu macam artis gitu...hu3..





Aku juga nak share sedikit info tentang cara penggunaan @ tips-tips yang lain...;)


CARA MINUM AURAWHITE :

1. CAMPURKAN 2 scoop AURAWHITE bersama 120ml air sejuk atau air masak juga boleh menggunakan jus buah-buahan kesukaaan.

2.kemudian goncangkan shaker tersebut dan sedia utk diminum

3. pengambilan adalah 2x sehari, pada waktu pagi sebelum brekfast, semasa perut kosong krn memudahkan nutrisi utk menyerap kedalam tubuh dan WAKTU MALAM SEBELUM TIDUR...

** ATAU BOLEH AMBIL 1 SCOOP, 2 KALI SEHARI SEMASA PERUT KOSONG, IKUT KEMAMPUAN MASING2...KEMAMPUAN DR SEGI KEWANGAN :-)
2 SCOOP 2 KALI SEHARI SURE LG CEPAT HASILNYA...

** Period stop minum..Hari ke 4 period blh mula minum..
Untuk preggy mum 4 bulan ke atas dh blh mula minum Aurawhite

** Selepas pengambilan Aurawhite elakkn minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat



Yakinlah AURAWHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN memang mampu mengembalikan AURA dan SERI pada wajah :) Insyaa Allah

1. 100% halal
2. GMP (Good Manufacturing Practice) Certified
3. HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points ) Certified
4. Buatan Malaysia tetapi menggunakan Japan Bio Technology
5. Persatuan Pengguna Islam



Credit to: Norzieyana Timin & Rose Liyana diatas tips & segala info tentang Aura White...;)

No comments:

Post a Comment