Wednesday, 20 November 2013

semua org nak cantik, kan?

Assalamulaikum o uls...dah lame hakak menghilang, tetibe muncul pulak, kan...Ape?? rindu kat hakak? yolah tu...hu3 ;P..dalam masa yg terluang ni hakak sesaje lah nak share pasal something yang boleh dikatakan agak menarik jugak & agak disukai ramai, lagi-lagi golongan wanita..hi3...pebenda lah tu...
Biasala pasal produk kecantikan lah ..pelagi... ops sebelum nak rekemen kan pape, hakak nak bitau dulu yang produk ni halal & opkoslah diluluskan oleh KKM...aish kalau tak de pengesahan KKM akak tak bani nak syorkan....takut kena saman plak kan...ha3...

Haaaa nilah dia, pernah dengar tak?: Blinq Beauty Drink ( No Pendaftaran KKM:20130925155924492)






Sebelum tu, hakak nak tanya ...teringin tak nak goges , kulit glowing & cantik ( macam Diana Amir tu) , sihat & boleh turunkan berat badan sekaligus?...nilah masa nya untuk kita cuba & ikhtiar, kan.. nak tau fungsinya, ni antaranya ;-




Apa itu Blinq Beauty Drink Minuman 3 dalam 1 dengan pemakanan sunnah :

1. Kecantikkan :
- Kulit akan menjadi lebih tegang.
- Kulit akan cerah sekata seluruh badan.
- Garisan kedut berkurangan.
- Jeragat pudar.
- Open pores akan mengecil.
- Jerawat kecut seawal 3 hari.
- Parut jerawat hilang.
- Membantu merawat masalah rambut gugur.
- Membantu mendapatkan kuku yang cantik.

2. Kesihatan :
- Anti kanser No.1
- Menstabilkan tekanan darah.
- Tidak menggunakan gula.
- Menstabilkan hormon wanita.
- Memberi tenaga.
- Meningkatkan sistem imunisasi.
- Merawat ekzema
- Merawat masalah Arthitis (sakit sendi), tyroid, cyst / kalenjar.
3. Bentuk Badan Yang IDEAL :
- Membakar lemak.
- Memerangkap minyak.
- Meningkatkan kadar metabolisme badan.
- Rasa kenyang.
- Rendah karbohidrat
- Mengawal nafsu makan.

Kelebihan Blinq Beauty Drink berbanding produk lain :
- 3 dalam 1.
- Mengandungi pemakanan sunnah "habbatus sauda, madu, delima & kurma"
- JIMAT hanya dengan 1 minuman sahaja.
- Bentuk sachet yang mudah dibawa.
- Sesuai untuk "DIABETIC"
- Menggunakan Stevia sebagai pengganti Gula
- Collagen Marin Laut Dalam (Ikan Salmon) Kualiti Collagen Terbaik untuk penyerapan ke dalam tubuh badan.
- Soursop - ANTI KANSER
- Boleh diminum oleh Ibu dalam pantang dan "breast feeding"



ni cara pengambilannyan, 1 sachet diminum bersama segelas air sejuk ( 150ml) sebelum sarapan pagi @ sebelum masuk tidur, mudah kan? :-



ni pulak testimonialnya ;









Anda tidak perlu bimbang tentang terlebih atau terkurang sukatan...kerana ia berbentuk sachet..hanya minum sekali sehari...dan pastinya cukup untuk 30 hari bersamaan 30 sachet..


Nak order? Jum beli sekarang kerana stok sentiasa bertambah atas permintaan yang di luar jangkaan...


HARGA BLINQ BEAUTY


RM 150.00 sekotak (30 sachet)
perisa epal

Berminat boleh sms/tel sy : 012-3736554 @
wasap: 01128889454

No comments:

Post a Comment