Saturday, 4 January 2014

'throwback' wedding of december 2013

Bulan 12 aka disember memang sinonim dengan musim kawin @ bahasa kasarnya musim mengawan..hihu...almaklum la musim cuti sekolah pulak...majoriti plan nak buat kenduri pada bulan ni...bulan penutup / akhir tahun katenya.. Maka jemputan kenduri kawin pada bulan ni sangatlah 'pack'! sampai hakak pun fenin nak pegi wedding yang mana satu...tambah pulak yang jatuh pada hari & waktu yang sama. Kepada yang hakak tak sempat nak sampai tu , mohon maaflah ye..tak terkejar nye dek hakak nak memenuhi undangan tu sume...hu3

Alhamdullillah, kepada yang selamat diijabkabulkan tu tahniah & selamat mengharungi episod alam rumahtangga ;). Pada disember tahun lepas beberapa kawan-kawan / sahabat handai  malah anak sedara hakak sendiri telah pun selamat menikah...wah..hakak pun tompang gembira.. Ini adalah antara moment-moment yang di 'throwback' kan untuk di share bersama...

farah & khider

Sue & Epu

Izhan & Kasya


Haa.. yang hak ni anak sedara hakak sendiri iaitu Halim & mell

selamat udah diijabkabulkan

Belah perempuan

Belah lelaki

Selamat pengantin baru semua ;)...semoga rezeki anak akan menyusul selepas ini...biar masa muda ni buat modal dari sekarang ..tayah tunggu-tunggu lagi...kang dah tua ade yang boleh jaga kita..ingat tu....  So, lekas-lekas la ye..hakak pulak yang tak sabo nak timang anak-anak sedara baru malah cucu baru! wah...gitu...hi3

Dan selepas ni sesamalah kita sambut annivassary sesama ye~ ulangtahun perkahwinan di bulan disember...( sbb hakakmu ini pom nikah bulan disember ;)...ngeh3

4 comments:

  1. hehehhe happy aniversary kak ;)

    ReplyDelete
  2. nice combination color pink n green turquoise ..... nmpk sweet je kn... suke giler color tu... :)

    ReplyDelete