Thursday, 17 April 2014

dilambung ombak, dilanda badai

 Assalamualaikum...

Rentetan  daripada entry yang lepas, jawapannya: Yes, it's a positive! after five years ( yang latest pun dah sekola Tabika)...Hurm.....terima, redha, pasrah & selebihnya tawakal..Doakan sahaja kesejahteraan daku...selamat, sempurna & sihat...tu ja..:) . Entry kali ini tak dan nak ngomel panjang berjela cam biasa..cukuplah ape yg telah disharekan ini...kerana sebab ini;-


,





DAN


kadang-kadang asyik mahu seperti ini sahaja, takde lain...



Mungkinla pembawakan oleh "sesuatu" dan kondinasi hormon yang selalu " dilambung ombak & dilanda badai" ini..Telah daku lawan sedaya mungkin tapi akhirnya kecundang jua.... Dalam hati ni sentiasa berdoa, harap-harap keadaan tidak berkekalan begini...siksanya lahai :(...Mujur tak sampai ke tahap muntah-muntah ijao, tak bole bau itu ini, tak bole buat itu ini...pening sane sini...derrrr....cukupla tamao lah sampai ke tahap tu...yang tahap cam ni pun siyes cobaan ( bak kata pendekar bujang lapok). Namun..terasa sangat bersyukur  kerana keadaan yang " turun naiknya mood ni" dapat  difahami oleh encip suami dan rakan sekerja ..Terima kasih u ols.....

No comments:

Post a Comment