Wednesday, 30 April 2014

" it's come back !"

Assalamulaikum u ols..


Tabiat lama yang telah lame daku tinggalkan yakni "jadi ulat buku tak semena-mena". Nampak gaya bile ada buku @ majalah je bile mane "ade musim-musim nya"...kalu tak...surat kabo pun payah, paling kuat pung baca kt online & tgk cite yg penting ja...

kalau dah start dapat keluaran bulan ni, bulan depan dan seterusnya mesti akan dijadikan koleksi...minat tu datang bertubi-tubi. Bukan sahaja cerita-ceriti setiap muka malah iklan-iklan yang ada habis di'khatamya'..huhuhu...Mungkin tu lah penangannya aura menjadi seorang ibu, walaupun hakikatnya dah bertapuk kut 'gelaran' itu...Mungkin juga daripada bahan ilmiah ini terdapat banyak info-info terkini yang dicari-cari selari dengan 'perkembangan diri' yang hari demi hari merubah ini...kuang3 ;P






Sesambil membaca tu, sambil tu jugak mencolet  appetizer ni. Kecur liur kan tgk asam pauh tu....nak-nak tengah musim dan kena pulak 'masanya' :p.....peh..krak-kruk,krak-kruk (bunyi asam ni bila dikunyah) hahahah.





Bila tiba waktu yang tak terduka ...camnila ghupernye...pusing kepala tetiba, badan melayang & rasa nak 'membutazzzzZZZZ' aje...stress jugak kadang-kadang (cam baby yang stress tu, walupun stress tp cute, mihahaha)... Sudah dilawan-lawan tapi tertewas jua akhirnya... daku berharap sangat 'simptom' ni bersifat sementara je...jangan la lelama....tak bole bla dibuatnye..;(



Gitulah daku buat masa ini..ade sesape yang senaseb 'mak incik' ini?...jum kita sharing2 pengalaman..jangan segan-silu ea..^_^

No comments:

Post a Comment