Friday, 26 April 2013

makan, soru, sapedek...




Kenyang sudah...masing-masing dah tersandar....nilah dia penangan malam tadi mengadap dinner yang amat sangat kenyang ( padahal aku makan tak abis pun)...kenyang bila tengok orang lain kenyang berselera & bersunggguh untuk menghabiskan bahagian masing-masing...juara & champion dah tentu lah  jatuh  kepada orang lelaki...dimana datang nya 'space' yang boleh isi penuh tu pun wallahulam...papepon we are enjoy our meal ( wah tetibe ckp omputih, mentang2 makan wenstern).... masing-masing dapat merasa pelbagai jenis rasa makanan & air..siap bertukar tukar dah macam sistem barter gitu.. makanan kat sini is not bad...malah yang paling tak tahan..sepinggan besar penuh tu kalau dicaturkan boleh kongsi kepada 2-3 orang. Maka tak heranlah kalau kitaorangz ni kekenyangan untuk menghabiskan sensorang satu pinggan, alhamdullillah syukur...walau dalam kami tersemput-semput nak menghabiskan makanan, ada insan-insan yang bermurah hati untuk 'menolong' menyetelkan ape yang perlu di settle...LoL..ha3...baguih noo...senang nak di bawak p majlis....

anyway friends, very nice to meet u all...bukn senang kita nak jumpe & makan semeja cam ni...jumpe pon setaun sekali kut ye pon....hi3....




No comments:

Post a Comment