Wednesday, 1 May 2013

training aka gathering klik cbc


Baru-baru ni seperti yang dijadualkan aku bersama rakan sekerja dari pelbagai negeri berhimpun menghadiri kursus yang dianjurkan oleh pihak HQ di KL...ini kali pertama aku menjejak kaki ke HQ setelah sekian lama menjadi salah seorang staff mereka. Sungguh pun baru kali pertama berjumpa dengan rakan sekerja..(ade juga segelintir tu banyak kali gak dah jumpa) kami dah macam kenal lama, mesra & senang bekerjasama. Takda apa yang nak diceritakan sangat pasal training ni...cuma happy lah dapat bersua muka secara realiti  memandangkan selama ini kami lebih banyak berbual & berbincang serta berkongsi masalah di alam maya~ FB..sampai trainer sendiri pon impress dengan keakraban kitaorang ;) itulah unik nya kitaorang nih...


Kami semua & Trainer

group Proaktif Cool

inilah trainer kami yang peramah~madam Sue






..~ _P

No comments:

Post a Comment