Saturday, 20 July 2013

Tema taun ni :: All in purples


Taun ni persiapan raya simple-simple je..lagi pun mood tuk beraya selalunya kanak-kanak yang paling happy.. bila dah usia mak-mak ni, mood raya tu tak semeriah dulu..cukuplah sekadar dapat memenuhi keperluan anak-anak sebab dorangz la nanti yang beriya beraya nye... Berbeza taun lepas aku siap beli kain pasang untuk setiap sorang & tempah baju kat tailor, tapi taun ni dah malas..just beli je kat kedai, habis cite.
Taun ni nye tema adalah ungu @ purple...dah lame betul aku nak tengok anak-anak aku pakai kaler purple..alhamdullilah hajat tu tercapai jugak & inshaa Allah baju yang sudah pun siap dibeli awal akan digayakan oleh mereka pada hari raya nanti...

Raya tahun ni: " all in purples " gitu..;P... cotton plain sahaja

si bujang


si anak dara

tuk mak nye kot ni





Raya tahun sudah: Cotton yang meriah dengan corak-corak, hu3 
Corak cupcakes , kurung riau

corak kenderaan , baju melayu teluk belanga
corak seliper, kurung riau

No comments:

Post a Comment