Wednesday, 21 August 2013

treng jeng-jeng...^_^



Masa untuk bertukar:: mungkin dah bosan dengan background cendawan tu, rasanya dah 'bercendewan' pun design tu...lama plak aku tak bertuka-tukar sehinggalah ke harini mood nak bertukar telah melanda...:P..Apa pasai? takde pasai pe pown, aih...sesaje nak bertuka mood yang lebih simple lagi menenangkan berbanding mood nak memasak tu ha3.. dan sebenanaye dah takde idea nak update ape kat belog ni...Kenkonon nak berbelog & bernukilan..sudahnya tergodek2 dashboard dan teruslah tukar design baru..:P. Memang takde ape yang beza sangat nye pun...sebab 'warna tanah' nye  warna yang sama yakni warna pastel yang aku gemari..Dah cuba jugak kaler-maler yang lain..tapi warna ni jugak dekat dihati :)  Adelah sedikit beza nya juga..sebelum ni sarat ngan cendawan dan rakan sebayanya tu, ngeh3..tapi ni just beburung nan berterbangan gitu....

ler tu je ke nak bagitau?..dah tukar design baru pun nak inform ke?... eh, biaolah..suka ati  mak lamah ni ler..kan ni belog die muahahahah...:P

tu je yang nak dicoretkan buat masa ni...temkiu kerana sudi membacanya ..jumpe lagi ye..selamat hari raya (~raya kan sebulan ;)

^_^

No comments:

Post a Comment