Thursday, 5 September 2013

Just wanna to share ^_^

 hi, semua. :)

Entri kali ni bukanlah eksen nak bagi tutorial kat korang ( diri sendiri pun baru nak merangkak dlm dunia blogger) tp hanyalah sekadar nak kongsi ( bagi yang tak tau lagi) berkenaan dengan '"Template HTML baru"...seperti yang tertera dibawah...;-




Agak blur jugak kan memula dapat tau template edit HTML blog dah bertukar wajah baru..tekontang-kanting mencari dkt mane nak tick expand widget kan3 ,ghupenyer dah tak payah ..So, disini aku kongsikan blog-blog yang aku terjumpa ~menceritakan lebih lanjut pasal  ni..cekidot ye:-

http://www.ainizakaria.my/2013/04/blogger-template-html-editor-baru.html

http://arrienlove.blogspot.com/2013/04/tutorial-cara-guna-blog-template-yang.html


 Haa..Acaner, dah paham dah?...Kalau dah paham...jum kita say tenkiu & bagi kredit dekat:
http://arrienlove.blogspot.com/ & http://www.ainizakaria.my/ kerana telah berkongsi isu ini, hi3...;)


2 comments:

  1. x perasan pon yg html layout tu dah bertukar, hahaha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi3...kalau yg suke sgt tuka-tuka design tu mesti terperasan...

      Delete