Thursday, 5 September 2013

masa untuk merubah hidup anda...

Assalamualaikum, semua..;)

Ade ke sesape yang teringin nak tambah duit poket sendiri & sesaja nak kumpul 'pitih' untuk belanjawan/simpanan dimasa-masa kecemasan. Begitu juga untuk yang tercari-cari extra income bagi menyara kesinambungan hidup zaman moden ni...yelah mana nak bayar hutang piutang, loan & sebagainya kan...~bagi yang dah kaya raya tu tak pelah..tapi nak try, cube & test pun pe salahnya...kasi lagi bertambah-tambah kaya-raya lagi kan..hu3

Cara yang mudah & In shaa Allah disamping serba sedikit usaha & ikhtiar:
1) tak perlu keluar jumpa dengan orang
2) tak perlu promote @ jual barang
3) yang penting bayar pendaftaran sekali sahaja
4) boleh buat part time , malah full time
5) modal serendah RM40, RM80 & RM120
6) nikmati 6 jenis bonus yang menarik~ antaranya income tetap masuk walaupun tiada 'customer' @ tidak dapat mencari ahli
7) malah, pulangan akan menjadi lebih cepat dan tinggi apabila dapat mencari ahli


Sesuai untuk pelajar-pelajar IPTA & IPTS yang sedang rungsing dengan duit belanja & para surirumah yang teringin nak pegang duit sendiri untuk belanja itu- ini tanpa bergantung dengan duit belanja yang suami bagi. Bagi yang dah bekerja pun mesti nak duit sampingan yang masyuk kan..

Jika berminat, jom sertai projek pengiklanan secara online (  FB). Pernah dengar pasal ni ? 








Kalau betul-betul serius nak berkecimpung, bolelah register ( sign-up) dulu dan baca terma-terma dan syaratnya. Jika masih tak paham @ ada sebarang kemusykilan boleh tinggalkan komen disini @ roger-roger di FB saya ;) . In shaa Allah bakal  dikongsikan lagi di lain entri tentang  step-step, detail dan  khabar berita yang menggembirakan daripada peserta-peserta yang telah menyertai projek ini..;)

Semoga anda dapat merubah hidup  anda kepada yang lebih baik...segala ketentuan rezeki memang daripada Allah SWT. Tetapi sebagai hambanya kita juga kena berusaha & berikhtiar, kan?...





yang memberi sumber inspirasi kepada saya ;)



No comments:

Post a Comment