Tuesday, 22 October 2013

wedding of october ^_6

......Tahniah diucapkan buat Nurul & Suami sempena termeterai nya janji mereka sebagai suami -isteri yang sah. Say hi kepada fasa baru & say bye-bye kepada alam bujang...hi3...semoga keberkatan menyusuri permulaaan perjalan sebagai husband & wife ....;)




Akhirnya Cik Nurul kita bertemu jodoh nya dengan 'abe polis'...sama padan sama cute gitu...mudah-mudahan juga dikurniakan babies (diulang, babies hokeyy...mesti ramai-ramai tau) yang comel-comel seperti kamu berdua....amin....~insyaAllah..... Make sure bile dah ade berita gumbira itu, jangan lupa kobar-kobarkan,  ea...weeee hakak plak yang excited!





Honestly, hidangan nasi minyak pada majlis haritu memang tip-top...nak-nak 'rombongan cik kiah kami' ni datang dari jauh...penat dalam perjalanan, sampai bertop-up2 menambah..hihu...memang buat muka tak malu je mase tu..dah lapor...;P...kang kalau malu-malu...nyesal, ye dak??

'Rombongan cik kiah' kami takde lah ramai mana, cukup lah rakan sekerja yang kalau berjumpa pun sekali-sekala je..Apalagi...alang-alang dah datang jauh tu....amik peluang  possing le kat pelamin...





Pengantin dah berangkat pun ...kami masih lagi berpossing ,  possing punye possing sampai lebam...haaa kan...tak memasal dah masuk dalam belog hakak..glamor u..~ mana yang masih bujang 'trang tang-tang tu'..sila lah amik berkat ye... harap-harap selepas ini giliran anda pule, hi3 ^_^






SELAMAT PENGANTIN BARU buat  NURUL & SYED KHAIRUL..





credit to : Cik Nurul & Pearl Rich diatas gambar-gambar yang telah ditayangkan :)

No comments:

Post a Comment